Menu:

Laatste nieuws:

Sept 24, 2015:
Draadloos internet beschikbaar

Contact:

+32 (0) 476 342 686

info@biancawestende.be

Links:

- Westende toerisme
- De Kust
- Westtoer
- Toerisme Vlaanderen

Appartement te huur!

Prachtig appartement voor 4 tot 6 personen op de zeedijk van Westende. Het strand ligt slechts op twintig meter van het appartement...

Voor foto's van het appartement, ga naar Appartement

Het appartement biedt slaapplaats voor 4 tot 6 personen. Het is centraal gelegen op de zeedijk van Westende, met alle voorzieningen zoals winkels en eetgelegenheden vlakbij. Geniet in het moderne interieur van een film op de mooie flatscreen tv of neem plaats op het terras en laat het geluid van de golven u tot rust brengen. Alles is aanwezig voor een geslaagde vakantie aan de Belgische kust.

Ter plaatse zal u ook een ruime selectie folders vinden met veel informatie over uitstappen en activiteiten in de buurt. U kan snel de beschikbaarheid controleren of eerst eens rustig door de foto's bladeren.

Westende

Het charmante Westende met het 500 meter brede Sint-Laureinsstrand is het ideale vakantieoord voor de bezoeker die van de natuur, de zee, architectuur en lokale gastronomie houdt.

Westende grenst enerzijds aan Middelkerke, met o.m. het bekende Casino. Anderzijds vloeit het over in het uitgestrekte, groene natuurreservaat dat tot in Nieuwpoort loopt. In dit gebied kan men urenlange wandelingen maken door de duinen en langs het strand. In de vakantieperiodes is er de mogelijkheid om zich van hieruit via de overzetboot over de Havengeul naar Nieuwpoort-bad te begeven. Later kan men de tram terugnemen naar Westende.

Echte sportievelingen kunnen hier ook hun hartje ophalen. Er zijn diverse mogelijkheden; er is een toffe surfclub, een manège voor paardenliefhebbers, een tennisclub en minigolf mogelijkheden. Verschillende mooie fietsroutes vertrekken vanuit Westende naar het prachtige uitgestrekte polderlandschap met zijn vele mooie boerderijen en hoeves.

Een leuke vakantie gewenst!